Månadens värdebyggare

Slider image 1
20 dec 2016

Grattis Linus! Årets Värdebyggare 2016

Årets Värdebyggare 2016 på Pema är utsedd. Det blev Linus Bigell som under många år gjort ett storartat jobb på Stadiums centrallager i Norrköping.

- Tack! Jag är glad att mitt arbete på Stadium uppmärksammas på det här sättet, säger Linus Bigell när han nås av beskedet.

Pemas motivering är: ”Linus gör allt arbete med stort engagemang, ser aldrig några problem och angriper all situationer med ett leende på läpparna. Han har varit en drivande person i vår utveckling och haft en direkt avgörande del i att vi uppnår svåråtkomliga produktionsmål i både kvalitet och produktionstempo”.

- Hm, det stämmer bra överens med det motto jag lever efter: bemöt folk så som du själv vill bli bemött. Jag försöker alltid vara positiv, även om man har mindre bra dagar.

Du har varit permanent som Pema-konsult på Stadiums centrallager sedan 2010. Hur kommer det sig att du valt att inte söka dig nya utmaningar?

- Jag tror att det just är utmaningarna som gör att jag trivs så bra på Stadium och som Pema-konsult. Här får jag möjligheten att hela tiden utvecklas och ta ansvar.

Din väg till Pema var kantad av ströjobb och ungdomstypiska jobb, typ telefonförsäljare och dörrförsäljare. När kände du att du hade hamnat rätt?

- När jag började på Stadium 2010. Som liten var jag en blyg kille. Men när jag började på Pema och Stadium fick jag chansen att ta mer och mer ansvar. Jag insåg att ju mer jag tog för mig och trodde på mig själv, desto mer utvecklande arbetsuppgifter fick jag. Då kände jag att allt kändes rätt.
Cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på hemsidan. Genom att fortsätta godkänner du vår
användning av cookies. Läs hela vår cookie-policy här.

Jag förstår